2721303989
Σταδίου 36, Πλατεία 23ης Μαρτίου Καλαμάτα
Close

Η εταιρεία «Κόμβος Μεσίτες Ασφαλίσεων» ιδρύθηκε το 2008 από τον Αθανάσιο Νακόπουλο, ο οποίος βρίσκεται στον χώρο της ασφαλιστικής βιομηχανίας από το 2000 και έχει συνεργαστεί με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες της Ελλάδος και του εξωτερικού, με στόχο να προσφέρει άμεσες λύσεις στους συνεργάτες της, καλύπτοντας όλες τις ασφαλιστικές ανάγκες τους.

Η δράση μας ξεκίνησε πρώτα από την πόλη της Σπάρτης όπου και βρίσκεται η έδρα μας. Αφού κερδίσαμε την εμπιστοσύνη των κατοίκων της Σπάρτης, επεκταθήκαμε στην πόλη της Καλαμάτας όπου και συνεχίσαμε με επιτυχία και αμεσότητα να εξυπηρετούμε τους πελάτες μας. Αυτή τη στιγμή δραστηριοποιούμαστε σε όλη την Πελοπόννησο και δειλά δειλά διευρύνουμε τις υπηρεσίες μας σε όλη την Ελλάδα.

Τα μέλη της «Κόμβος Μεσίτες Ασφαλίσεων» παρακολουθούν όλες τις εξελίξεις του χώρου για να είναι σε θέση να παρέχουν τις περισσότερο συμφέρουσες λύσεις και υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών. Σκοπός μας είναι οι πελάτες μας να είναι ικανοποιημένοι και σίγουροι για τις αποφάσεις τους.

Έντυπο Πληροφοριών Διαμεσολαβητή